DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis behaalt voor het achtste achtereenvolgende jaar naleving van de WebTrust Audit
15 jul 2013

QuoVadis heeft de achtste jaarlijkse WebTrust Seal of Assurance for Certification Authorities (CA's), uitgevoerd door Ernst & Young, succesvol doorlopen.

Daarnaast was QuoVadis een van de eerste CA's die de nieuwe WebTrust Seal for Baseline Requirements audit voor naleving van het CA/Browser Forum “Richtlijnen voor basisvereisten ten behoeve van het uitgeven en beheren van publiekelijk vertrouwde Certificaten”, een internationale standaard die toepassingen omtrent kernbeveiliging aangeeft voor CA’s die SSL Certificaten uitgeven, doorlopen heeft.

QuoVadis heeft tevens haar audits voor de WebTrust Seal for Extended Validation (EV), een internationale standaard voor verbeterde identiteitsvaststelling binnen SSL Certificaten, vernieuwd.
“De afgelopen jaren hebben CA’s te maken gekregen met snel veranderde bedreigingen en QuoVadis heeft flink geïnvesteerd om onze infrastructuur en het gebruik van digitale Certificaten door onze klanten te kunnen beschermen. QuoVadis is sterk toegewijd aan internationale certificeringen, zoals WebTrust die onze veiligheid en procedures voor identiteitsvaststelling bekrachtigen,” aldus Barry Kilborn, Head Risk and Compliance Officer binnen QuoVadis.

WebTrust is opgericht door het American Institute for Certified Public Accountants (AICPA) en het Canadian Institute of Chartered Accountants (CICA) als een praktijkcode voor CA’s die publiekelijk vertrouwde Certificaten uitgeven. De audits beslaan praktijken omtrent klantauthenticatie, de beveiliging binnen de infrastructuur van Certificaatuitgifte, bedrijfscontinuïteit en het omgaan met klantgegevens.

Naast de WebTrust Seals is QuoVadis geaccrediteerd als gekwalificeerd Certification Services Provider (CSP) in Nederland, Zwitserland en Bermuda onder ETSI 101.456 en andere relevante normen.

Voor meer informatie kunt u de QuoVadis website-pagina van accreditaties bezoeken.