DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis lanceert nieuwe versie van sealsign Digitale Handtekening Software
21 okt 2013

QuoVadis heeft een nieuwe versie vrijgegeven van zijn sealsign platform, welke de mogelijkheid biedt aan bedrijven om digitale handtekeningen eenvoudig te integreren in bestaande software, waaronder document management systemen, e - facturatie en e - archivering systemen, ERP en andere workflows.

Met het gebruik van QuoVadis sealsign digitale handtekeningen zijn ondernemingen in staat om de authenticiteit en integriteit van elk elektronisch dossier of document, alsmede het tijdstip van haar vastlegging zeker te stellen.

De nieuwe sealsign versie 5.2.1 bevat de volgende verbeteringen en nieuwe functies: 

  • Ondersteuning voor LTV (Long Term Validity) in CMS Handtekeningen, die voldoen aan de eisen van deel 4 van de PAdES (PDF Advanced Electronic Signatures) standaard.
  • Geavanceerde configuratie van de visuele " stempel " voor digitale handtekeningen , waaronder de mogelijkheid om logo's , lettertype en grootte aan te passen. 
  • • Aanzienlijke prestatieverbetering voor hoge volume implementaties. Binnen uw eigen omgeving kan, met behulp van webservices en HSM, sealsign 50-60 PDFs per seconde digitaal ondertekenen. Dit is inclusief het gebruik van tijdstempels.
  • Verhoogde efficiëntie door het gebruik van P7b sleutelbewaarplaatsen, die de hele keten van ondertekening d.m.v. certificaten bevatten, alsmede verbeterde communicatie tussen systeemonderdelen via socketpooling. 
  • Verbeterde beveiliging met ondersteuning voor Perfect Forward Security (PFS) wat enerzijds ervoor zorgt dat de sessie sleutels niet zullen worden aangetast, wanneer toekomstig één van de bijbehorende lange termijn private sleutels in het gedrang komt en anderzijds de verwijdering realiseert van onveilige cipher suites.

Meer dan 100 bedrijven en service providers gebruiken al de sealsign digitale handtekening software in hun eigen omgeving. Veel van dezelfde functies zijn ook beschikbaar via een signing-as-a-service optie in de QuoVadis Signing & Validation Service.