DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis breidt haar activiteiten uit naar België
28 mei 2014

Deze nieuwe entiteit onder de naam QuoVadis Trustlink BVBA heeft per 20 mei 2014 van de Belgische Overheid FOD Economie de accreditatie verkregen als certificaat dienstverlener.

“Wij zijn tevreden met de successen die wij al 15 jaar wereldwijd neerzetten. Onze ambitie reikt echter verder”, zegt Lex Samuel, Algemeen Directeur van de Nederlandse en Belgische entiteit. “Het doel van QuoVadis is om de komende jaren de Europese groei binnen onze focusmarkten te versnellen. Onze internationale strategie krijgt hierdoor een flinke impuls. De vestiging in België brengt ons dichter bij de klanten”.

QuoVadis is een vooraanstaande wereldwijde certificaat authority met vestigingen in Zwitserland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Bermuda.

QuoVadis Trust/Link voorziet in de dienstverlening betreffende zelfstandig Certificaatbeheer voor ondernemingen en overheden. QuoVadis identiteitsdiensten bevatten Public Key Infrastructuur (PKI); Digitale Certificaten voor authenticatie, encryptie en digitale handtekening; SSL Certificaten en Extended Validation (EV) SSL voor websites; Timestamping; en Root Signing voor interne PKI. QuoVadis is een gekwalificeerd Certification Service Provider (CSP) in Nederland, Zwitserland en Bermuda, en is in het bezit van het WebTrust-zegel. De QuoVadis Root certificaten zijn vertrouwd in grote browsers en besturingssystemen.