DigiCert QuoVadis

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis is genomineerd voor de Nederlandse Business Succes Award
25 aug 2014

QuoVadis is genomineerd voor de National Business Succes Award 2014 in Nederland en als eerste verkozen in de sector digitale veiligheid.

Deze jaarlijkse prijstoekenning wordt georganiseerd door het Nationale Business Succes Award instituut (http://www.nbsa-instituut.nl/),die werd opgericht om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. De toekenning, waaronder een profiel van QuoVadis, is uitgezonden in een wekelijks programma met de titel "De Succesfactor" op de Nederlandse nationale tv-zender RTL7 wat wordt bekeken door miljoenen kijkers (http://www.succesaward.nl/).

Genomineerden voor de award worden gekozen door een onafhankelijke commissie in combinatie met een onderzoek binnen de Nederlandse Kamer van Koophandel. Onder andere moeten genomineerden expertise hebben in hun specifieke zakelijke sector, alsmede een goed beheer, duurzame innovatie en zakelijke groei tonen.

Bij de beoordeling van genomineerden, is vooral aandacht besteed aan het Ohmae "3C business model" welke evalueert of de aanpak van een kandidaat voldoet aan behoeften van de klant, alsmede haar onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie aantoont en of de structuur van de organisatie constant in staat is om haar diensten te leveren en haar resultaten te behalen.

Aan het einde van de tv-serie in januari 2015 verzamelt een panel van deskundigen mede de input van het kijkerspubliek, waarbij gebruik gemaakt wordt van SMS stemming, om de overall winnaar te bepalen en tevens 19 subcategorie onderscheidingen zoals top innovator, beste werkgever, en de snelste groei te selecteren.

"QuoVadis is blij te worden erkend voor de National Business Succes Award," zegt Lex Samuel, Algemeen Directeur van de QuoVadis Groep in Nederland en België. "Door de snelle evolutie van vertrouwde e-business, zowel in Nederland als elders in Europa, heeft het QuoVadis team zich gericht op het leveren van oplossingen voor digitale certificaten en elektronische handtekeningen en deze gemakkelijk bereikbaar te maken voor klanten of dit nu bedrijven of particulieren zijn."

QuoVadis is sinds 2008 actief in Nederland en gevestigd in Nieuwegein. QuoVadis is een gekwalificeerd Certificaat Dienstverlener die digitale certificaten uitgeeft om websites te beveiligen en om mensen online veilig te identificeren en hen in staat stellen om rechtsgeldige digitale handtekeningen te plaatsen. QuoVadis is actief binnen de PKIoverheid en eHerkenning programma's in Nederland, alsmede andere belangrijke eID projecten elders in Europa. Het bedrijf heeft ook vestigingen in België, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Bermuda.

Zie de Succesfactor segment op QuoVadis op http://vimeo.com/101703123