DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis Certificate Authority opent een vestiging in Duitsland
1 okt 2014

QuoVadis, de wereldwijde dienstverlener van Certificate Authority (CA) identiteit diensten voor online transacties, continueert haar snelle groei in Europa met de vestiging van een full service dochteronderneming in Duitsland.

Opgericht in 1999, heeft QuoVadis thans al succesvolle vestigingen Zwitserland, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Naast de ervaring om de commerciële sector te bedienen is QuoVadis de enige CA met accreditaties in meerdere EU landen teneinde gekwalificeerde digitale certificaten uit te reiken. De uitbreiding in Duitsland stelt QuoVadis in staat om de dienstverlening aan haar bestaande significante klantenbestand te verhogen.

“Wij zijn verheugd dat de heer Robert Frank (50), met een jarenlange ervaring in de Duitse IT markt, is aangetrokken als Managing Director van QuoVadis Trustlink Deutschland GmbH,” vervolgt de heer Brunner.

Sedert 2006, was de heer Frank actief als Managing Director van Deutsche Leasing Information Technology GmbH, de Duitse marktleider in IT leasing. Daarvoor was de heer Frank actief als Managing Director van GE Capital IT Solutions en Executive Vice President of Comdisco, destijds ’s-werelds markt leider inzake IT financiering. Gedurende zijn carrière heeft de heer Frank has zakenrelaties onderhouden op basis van vertrouwen en service gerichtheid met vooraanstaande internationale organisaties zoals Deutsche Bank, T-Systems en E-Plus.

Robert Frank zegt, “Ik ben ervan overtuigd dat QuoVadis Trustlink Deutschland GmbH op het juiste moment en op de juiste plek is gevestigd om Duitse bedrijven te voorzien van hoog professionele behoeftes aan prijsbepalende PKI en digitale handtekeningen oplossingen. Onze visie voor QuoVadis Duitsland is heel simpel: “Wij willen de CA en handtekeningen leverancier zijn met de hoogste klanttevredenheid. Veiligheid en partnership met klanten zijn onze hoogste prioriteit.”

QuoVadis is een geaccrediteerde Certificaat Service Provider (CSP) en wordt wereldwijd erkend. QuoVadis voorziet in digitale certificaten conform de Europese (ETSI) en wereldwijde standaarden (zoals WebTrust). De QuoVadis diensten bevatten software, toolkits en appliances voor het gebruik van digitale certificaten en elektronische handtekeningen. QuoVadis biedt tevens cloud-based digitale handtekening- en time-stamping diensten, “klaar voor gebruik” PKI oplossingen als een managed service, alsmede root signing voor CAs.