DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis lanceert Trust/Link Enterprise 3.0 Inclusief Certificaat Transparantie
27 jan 2015

QuoVadis kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie van haar managed PKI platform Trust/Link Enterprise, met bijgewerkte core frameworks voor snellere verwerking, nieuwe administratieve- en rapportage tools, alsmede ondersteuning voor Certificaat Transparantie (Certificate Transparency (CT)) voor SSL/TLS certificaten.

Volgens Roman Brunner, CEO van QuoVadis, “Trust/Link is een bewezen certificates-as-a-service oplossing voor organisaties, die de online security willen verbeteren met behulp van digitale certificaten zonder de kosten en inspanning van het beheren van een eigen interne certificaat autoriteit.”

  • Straight-thru Processing – Trust/Link maakt gebruik van ‘pre-validated’ templates van veelgebruikte certificaatdetails om straight-through verwerking mogelijk te maken voor klanten. Het Trust/Link systeem biedt ook gedetailleerde rapportage- en controle tools ter verbetering van de controle over de PKI door de klant.
  • Distributed Administration by Customer – Met behulp van Trust/Link kan een organisatie centrale controle houden met de flexibiliteit en snelheid om sub-accounts aan te maken voor verschillende business units en/of projecten, elk voorzien van verschillende certificaat types, gedelegeerde granulaire administratie alsmede aangepaste aanvraag- en goedkeuringsprocessen.
  • Alle Certificaat Types –Trust/Link ondersteunt zowel het beheer van SSL/TLS als persoonlijke (end user) digitale certificaten voor toegangscontrole, beveiligde e-mail, encryptie of digitale handtekeningen. Trust/Link biedt de mogelijkheid tot het aanpassen van policies en voorziet in een verscheidenheid van workflows om aan te kunnen sluiten bij de business processen van de klant evenals ondersteuning voor tokens/smartcards.
  • Extenders for Easy Integration – Trust/Link biedt web services Extenders voor eenvoudige integratie met bestaande inhouse applicaties. Voorbeelden zijn SCEP (Simple Certificate Enrollment Protocol), CMP (Certificate Management Protocol) en CMC (Certificate Management over CMS) alsmede Auto-enroll voor Windows Active Directory.

Dhr. Brunner vervolgt, “Trust/Link evolueert op basis van de internationale ervaring van QuoVadis bij het helpen en ondersteunen van organisaties met het vereenvoudigen van de PKI behoefte en invulling daarvan. Onze processen en technologie worden geaudit en bewezen bij het uitgeven van honderdduizenden certificaten voor gebruik van basis SSL management via het uitrollen van extranetten bij bedrijven tot het massaal uitrollen onder nationale e-ID programma’s.”

Het Trust/Link systeem kan worden gebruikt voor de uitgifte van publiek vertrouwde (publicly-trusted) certificaten welke vallen onder de QuoVadis’ WebTrust audits of met klantspecifieke CA’s welke worden gehost en beheerd door QuoVadis in opdracht van de klant.