DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

Auscert heeft de digitale handtekeningen service gelanceerd voor de Academie
9 apr 2015

AusCert heeft een digitale handtekeningen service gelanceerd waarmee leden van Hoger Onderwijs in Australie en Nieuw-Zeeland academische transcripties en overige officiële documenten beveiligd kunnen ondertekenen. De digitale handtekening, gecreëerd vanuit de QuoVadis cloud Signing- en Validatie dienst (SVS) legt de legitimiteit van PDF documenten vast en maakt deze fraudebestendig.

Simon Knight, Managing Director van QuoVadis Online Security zegt: “De ongeveer 1,1 miljoen ingeschreven studenten en de jaarlijks 350.00 nieuw afgestudeerden juichen deze werkwijze toe daar bijvoorbeeld beschikbaarheid van diploma’s op deze wijze, niet alleen door hen maar ook het bedijfsleven, zeer gewaardeerd wordt.”

“Helaas komt het voor en beweren sommigen bepaalde academische graden te hebben behaald, waardoor legitieme kwalificaties ondermijnd worden. AusCert helpt haar leden met behulp van digitale handtekeningen zich hier tegen te beschermen, waardoor afhankelijke partijen de authenticiteit en de inhoud kan valideren.” Voegde hij hieraan toe.

QuoVadis SVS is een cloud gebaseerde dienst, een eenvoudige integrateie van digitale handtekeningen in enterprise applicatie en workflows biedt. QuoVadis is een gekwalificeerde certificaat dienstverlener in verschillende jurisdicties en wordt genoemd op de Adobe Acrobat Trusted List (AATL).

AusCert is een toonaangevend Cyber Emergency Response Team voor Australië en geeft informatie beveoliging adviezen aan haar leden met inbegrip van het Hoger Onderwijs,. De AusCert certificaat dienstverlening, aangedreven door QuoVadis, biedt Australisch en Nieuw-Zeelands Onderwijs en onderzoekorganisaties certificaten aan voor een breed scala van toepassingen, waaronder webservers (SSL), codesigning (software ondertekenen) personen en overige behoeftes.