DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

WISeKey kondigt definitieve overeenkomst aan om QuoVadis te verkopen aan DigiCert
24 dec 2018

WISeKey International Holding Ltd (SIX: WIHN) (OTCQX: WIKYY), een toonaangevend Zwitsers cybersecurity- en IoT-bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten met DigiCert, de toonaangevende wereldwijde leverancier van TLS / SSL, IoT en andere PKI-oplossingen, om de QuoVadis SSL / TLS en beheerde PKI-activiteiten te verkopen tegen een aankoopprijs van US $ 45 miljoen. De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 worden afgerond, onder voorbehoud van de voldoening van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief toepasselijke wettelijke goedkeuringen. De transactie is niet onderworpen aan enige financieringsvoorwaarde.

Op basis van de voorwaarden van de transactie behoudt WISeKey het ISTANA-platform dat wordt gebruikt om, onder andere, de connected car-industrie te beveiligen, als onderdeel van zijn aanbod op de Internet of Things-markt, samen met de nieuwste blockchain-technologie. Afhankelijk van het voltooien van de transactie zijn WISeKey en DigiCert van plan om een partnerschap te verkennen met betrekking tot gemeenschappelijke kansen op de internet-of-things-markt, met behulp van hun gecombineerde producten om het wederzijdse aanbod te verbeteren.

DigiCert is vastbesloten om de QuoVadis-activiteiten als gekwalificeerde vertrouwde dienstverlener in de EU voort te zetten en is van plan zijn technologie van wereldklasse toe te voegen om de Europese aanwezigheid van QuoVadis verder te versterken. De Europese klanten van DigiCert zullen blijven profiteren van de allerbeste beveiligingstechnologie die voldoet aan de Europese gegevensprivacy en andere wettelijke normen.

Oppenheimer & Co. Inc. dient als de exclusieve financieel adviseur van WISeKey en Homburger AG dient als juridisch hoofdadvocaat voor WISeKey.

Over DigiCert
DigiCert, is 's werelds toonaangevende leverancier van schaalbare PKI- en SSL-oplossingen voor identiteit en codering. De meest innovatieve bedrijven, waaronder de Global 2000, hebben voor DigiCert gekozen vanwege haar expertise op het gebied van identiteit en codering voor webservers en Internet of Things-apparaten. DigiCert ondersteunt TLS / SSL en andere digitale certificaten voor PKI-implementaties op elke schaal via haar certificaatlifecycle managementplatform, CertCentral®. Het bedrijf staat bekend om zijn enterprise-grade managementplatform, snelle en deskundige klantenondersteuning en toonaangevende beveiligingsoplossingen. Ga voor het laatste nieuws en updates van DigiCert naar www.digicert.com of volg @digicert.

Over WISeKey
WISeKey (SIX: WIHN) (OTCQX: WIKYY), is een toonaangevend wereldwijd cybersecuritybedrijf dat op dit moment grootschalige digitale identiteitsecosystemen met een gepatenteerd proces inzet. WISeKey's in Zwitserland gebaseerde cryptografische Root of Trust ("RoT") biedt veilige authenticatie en identificatie, zowel in fysieke als virtuele omgevingen, voor het internet der dingen, blockchain en kunstmatige intelligentie. De WISeKey RoT fungeert als een gemeenschappelijk vertrouwensanker om de integriteit van online transacties tussen objecten en tussen objecten en mensen te waarborgen. Ga voor meer informatie naar www.wisekey.com.