DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Fiscaal Gemak

Gebruiksvriendelijke en innovatieve online aangiftesoftware. Met Fiscaal Gemak kunt vanaf elke plek werken in de cloud, altijd beschikbaar, snel en automatisch up-to-date zonder installatie en veilig elke 5 minuten geback-upt. De gegevens van uw klanten zijn goed beveiligd in onze applicatie. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en de software wordt eenmaal per kwartaal beoordeeld voor externe security auditors.

Voor het veilig verzenden van uw aangiftes en jaarrekeningen heeft u een PKI-overheidscertificaat nodig, zonder certificaat kunt u de data niet ondertekenen en versleutelen. Daarnaast heeft u een eigen PKI-overheidscertificaat nodig voor:

  • Beconuitstel aanvragen voor al uw cliënten 
  • Vooraf ingevulde aangifte inlezen in de aangifte inkomstenbelasting 
  • SBA, SBT en SBU ontvangen

Klik hier voor de procedurebeschrijving voor het aanvragen van de PKI-overheid certificaat ten behoeve van de communicatie met Digipoort. Aanvragen en uitleveren van de PKIoverheid certificaten geschiedt conform de gestelde eisen van PKIoverheid. Voor ondersteuning bij de aanvraag, uitlevering en installatie van de certificaten kunnen de Fiscaal Gemak klanten contact opnemen met de supportdesk van QuoVadis op +31 (0)30 2324320.

Start hier met het online aanvragen van een PKI-overheidscertificaat geschikt voor het verzenden van aangiftes en jaarrekeningen met Fiscaal Gemak.