DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Infine Software

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancy branche. Onze producten zijn gericht op het opstellen van financiële rapportages en de organisatie van accountants- en administratiekantoren. Infine Software biedt een rapportgenerator voor het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages, te combineren met werkprogramma's of het volledige samensteldossier. Onze software is klaar om te rapporteren in SBR / XBRL. Verder leveren wij software voor relatiebeheer (CRM), digitaal dossier, urenregistratie, facturering en activabeheer.

Als u meer wilt weten over onze software, een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende demonstratie of een presentatie-bijeenkomst wilt bijwonen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Infine Software en QuoVadis hebben afspraken gemaakt over de leveringscondities (termijn en prijs) van de PKIoverheid-certificaten speciaal voor Infine Software klanten.

Klik hier voor de procedurebeschrijving  voor het aanvragen van het PKI overheid certificaat ten behoeve van de communicatie met Digipoort (SBR/XBRL rapportages)

Aanvragen en uitleveren van de PKIoverheid certificaten geschiedt conform de gestelde eisen van PKIoverheid. Voor ondersteuning bij de aanvraag, uitlevering en installatie van de certificaten kunnen de Infine Software klanten contact opnemen met de supportdesk van QuoVadis op +31 (0)30 2324320.

Klik hier voor het on-line aanvragen van een PKIoverheid Services Servercertificaat.