DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen)

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) is een branchevereniging met bijna 1000 aangesloten kantoren. Door het ontbreken van een wettelijk kader voor de achterban van NOAB geldt het kwaliteitskeurmerk reeds jaren als de norm voor zelfregulering in de markt. Zo worden leden bij aanvang en periodiek onderworpen aan een (her)kwalificatie. De aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 125.000 ondernemers in het MKB-segment.

NOAB staat voor het ontzorgen en het genereren van voordelen voor haar leden, het vasthouden en vergroten van een onderscheidende marktpositie van haar leden en het borgen van het kwaliteitskeurmerk.

 Klik hier voor de procedurebeschrijving voor het aanvragen van het PKI overheid certificaat ten behoeve van de communicatie met Digipoort (SBR/XBRL rapportages)

Aanvragen en uitleveren van de PKIoverheid certificaten geschiedt conform de gestelde eisen van PKIoverheid. Voor ondersteuning bij de aanvraag, uitlevering en installatie van de certificaten kunnen de NOAB-leden contact opnemen met de supportdesk van QuoVadis op +31 (0)30 2324320.

Klik hier voor het online aanvragen en vernieuwen van een PKIoverheid Services Server certificaat.

PKIoverheid Persoonlijk Organisatie certifiaat

PKIoverheid Persoonlijke Certificaten worden organisatiegebonden uitgegeven aan individuen en kunnen gebruikt worden voor zaken als beveiligde e-mail, beveiligde toegang tot SSL websites en digitale handtekeningen voor elektronische documenten als contracten en formulieren.

Een PKIoverheid Persoonlijk Organisatie certificaat (PKIo POC) kan gebruikt worden om gekwalificeerde electronische handtekeningen te creëren die onweerlegbaarheid bieden. Deze elektronische handtekening wordt erkend in Europa als een wettige ondertekening en heeft een speciale status binnen de Nederlandse overheid. Klik hier om uw PKIoverheid Persoonlijk Organisatie certificaat aan te vragen of te vernieuwen.

PKIoverheid Beroepscertificaten

PKIoverheid Persoonlijke Beroepscertificaten worden alleen uitgegeven aan personen die een beroep uitoefenen (o.a. AA en RA) wat volgens het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor zo’n certificaat in aanmerking komt. Een PKIoverheid Beroepscertificaat wordt alleen uitgegeven aan een natuurlijk persoon. Bij een PKIoverheid Beroepscertificaat zijn abonnee en certificaathouder altijd dezelfde partij.

Klik hier voor het aanvragen of vernieuwen van een PKIoverheid Beroepscertifcaat.