DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

PKI voor Internet of Things (IoT)

Met een opmerkelijke snelheid en vindingrijkheid, worden fysieke apparaten aangesloten op het internet, waardoor er nieuwe en efficiënte functies worden gecreeerd voor zowel de gebruikers als dienstverleners. Echter, bij dit nieuwe Internet of Things (IoT), is het cruciaal om deze aangesloten appararten te identificeren en te beveiligen aangezien ze intelligenter worden, ze informatie verzamelen en doorgeven en een betere afstandsbediening (remote control) mogelijk maken.

Digtale certificaten zijn een beproefd instrument die een betrouwbare interactie tussen apparaten mogelijk maken omgeacht of deze zich nu op het Internet of in private netwerken bevinden. De aantoonbare Managed PKI oplossingen van QuoVadis bieden een flexibel platform voor het beveiligen van Internet of Things (IoT), ongeacht of het om een project gaat van duizenden of miljoenen apparaten.

Kenmerken en voordelen

  • De PKI-as-a-Service van QuoVadis en de flexibele bedrijfsmodellen dragen bij aan het minimaliseren van de CAPEX, brengen kosten in lijn met de omzet en versnellen de implementatie.
  • Leverage QuoVadis zijn investering in beveiligde en veerkrachtige hostingsfaciliteiten, hoge prestatie PKI en ge-audit conform industriestandaarden.
  • Hoog volume CA diensten die in staat zijn om voor het uitgeven van duizenden certificaten per seconde, geleverd via moderne web services.
  • Aangepaste (klant)pecifieke certificaat policies op maat gemaakt voor de IoT mogelijkheden van het apparat met inbegrip van alternatieve algoritmen, flexibele geldigheidperioden en aangepaste EKU’s.
  • Certificaten kunnen in bulk of individueel worden uitgegeven.
  • Ondersteuning voor beheerde private CA’s of publiekelijk vertrouwde certificaten.