DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Managed CA

Terwijl vele gebruikers in het verleden de middelen hebben gewijd aan het ontwikkelen van interne Certificatieautoriteiten, is er in de laatste jaren een duidelijke tendens opgetreden naar het uitbesteden van PKI-verrichtingen aan specialistische leveranciers als QuoVadis.

Deze verschuiving is opgetreden omdat vele organisaties ondervonden dat hun financiering en aandacht werden opgeslokt door het runnen van de CA in plaats van het ontwikkelen van de kernactiviteiten van het bedrijf. In andere gevallen werden de interne PKI-handelingen gezien als een onaanvaardbaar veiligheidsrisico of de “eigen-ondertekende” digitale Certificaten werden door derde partijen met bedenkingen behandeld.

QuoVadis heeft een decennium aan ervaring in het bedienen van gedelocaliseerde CA’s voor bedrijven en overheden. Onze investering in diensten en technologie betekent dat wij snel PKI’s op maat kunnen ontwikkelen, ondersteund door beleid- en controle-expertise om aan beveiligingsbehoeften van specifieke organisaties of gemeenschappen te voldoen.

Onze Trust/Link Registratie Autoriteit (RA) interface verstrekt een beveiligde, eenvoudig in gebuik, webgebaseerde interface om Certificaten uit te geven, vernieuwen en in te trekken evenals RA-taken te beheren.

We hebben een scala aan PKI-tools om zeker te stellen dat de managed CA integreert in de systemen en processen van de klant. Waaronder modules voor zelfstandige uitgifte, smartcardbeheer, sleutelarchief, OCSP en andere.

Kenmerken en Voordelen

  • De klant behoudt controle met een eigen CA, beleid en webgebaseerde Trust/Link registratie- en beheertools.
  • Het exploiteren van de lange ervaring van QuoVadis met planning, implementatie en uitvoering van gespecialiseerde PKI technologieën.
  • De grote investeringen van QuoVadis in technologieën en faciliteiten stelt klanten in staat zich te richten op de kernactiviteiten van het eigen bedrijf.
  • Ondersteuning voor controles en mogelijkheden tot QuoVadis Root Signing voor uitgebreid vertrouwen.
  • Inzichtelijk kostenbeleid.