DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Trust/Link Enterprise

QuoVadis biedt betaalbare PKI voor kleine tot middelgrote organisaties met haar Trust/Linkdiensten.

Trust/Link Enterprise staat deze organisaties toe te handelen als Registratieautoriteiten (RA) voor de publiekelijke CA’s van QuoVadis om Certificaten uit te geven aan diens gebruikers zonder te investeren in CA-infrastructuur of uitvoeringen. Trust/Link’s webconsole biedt simpele werkschema’s om zowel eindgebruiker- als apparatuurcertificaten aan te vragen, uit te geven, te archiveren en in te trekken.

In hoge mate flexibel, staat Trust/Link Enterprise de klant toe controle over hun Certificaatpopulatie te handhaven. Het systeem ondersteunt gedelegeerde administratie en biedt uitstekende rapportering- en berichtgevinghulpmiddelen. Trust/Link Enterprise voorziet in meerdere opties voor gebruikersregistratie- en authentificatie, waaronder uitgifte in een groep of individueel door zowel administrators als zelfbediening voor gebruikers.

Trust/Link Enterprise ondersteunt een verscheidenheid aan populaire Certificaatprofielen, waaronder het gebruik van softcertificaten, smartcards of tokens. De beveiligde leveringsmechanismen van Trust/Link kunnen ook voorzien in client software en handleidingen.

Eigenschappen en Voordelen

  • Eenvoudig te gebruiken webconsole, ontwikkeld door de ervaringsjaren van QuoVadis in het bieden van gedelocaliseerde PKI-diensten.
  • Snel uitloop traject, zonder investering van de klant in CA-infrastructuur of uitvoeringen, en real time uitgifte van Certificaten.
  • Vaste kosten: waaronder PKI en RA interface, ondersteuning, handleiding- en validatiediensten, en de daadwerkelijke Certificaten vallen.
  • Gemakkelijk schaalbaar aan grote aantallen gebruikers.
  • Gecontroleerd beleid en procedures om te voldoen aan de meest strenge vereisten betreffende naleving.
  • Beveiligde Certificaatgebaseerde toegang voor beheerders.
  • Verbonden met wijdverspreide QuoVadis roots.