DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Professionele diensten van PKI

Hoewel Public Key Infrastructure (PKI) antwoord biedt op vele beveiliging- en risicomanagement uitdagingen, vereist de juiste uitgifte heldere planning en gespecialiseerde vaardigheden.

Professionele diensten van QuoVadis ondersteunen klanten tijden de complexe activiteiten die zijn vereist om een PKI te ontwikkelen, implementeren en beheren om op een succesvolle manier bedrijfs- en e-businessapplicaties te ondersteunen.

De specialisten van de PKI van QuoVadis hebben bewezen ervaring in het bouwen en onderhouden van PKI-systemen die voldoen aan regelgevende normen, alsmede als het integreren van digitale Certificaten binnen bestaande infrastructuur en processen. Onze raadgevende diensten steunen klanten gedurende de gehele PKI levenscyclus, van planning tot onderhoud.

Als toevoeging hebben onze teams geteste kennis betreffende het uitgeven van digitale Certificaten binnen de meeste commerciële software- en netwerkomgevingen, evenals in het gebruik van digitale handtekeningen die voldoen aan de wettelijke en industriële eisen.

Kenmerken en Voordelen

  • Geteste werkwijzen voor PKI planning en ontwerp met gedetailleerde werkplannen en controlelijsten voor elke belangrijke stap van de PKI levenscyclus.
  • Deskundigheid met de veiligheids-, procedureel en operationeel beleid in het besturen van de PKI evenals de Certificatiepraktijken.
  • Specifieke vaardigheden in het ontwikkelen van PKI-diensten die voldoen aan de regelgevende standaarden en accreditatieregimes.
  • Expertise in het uitgeven van digitale Certificaten, digitale handtekeningen en smartcards/tokens binnen een grote diversiteit aan klantomgevingen/technologieën, alsmede met klantenondersteuning voor grote PKI-rollouts.