DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Root Hosting

Sommige organisaties en gemeenschappen wensen hun eigen Public Key Infrastructure (PKI) te beheren, maar erkennen de waarde van het beschermen van hun root CA sleutels door een externe specialist. QuoVadis Root Hosting combineert onze expertise in de specifieke beveiligingsverrichtingen geassocieerd met root Certificaten met de investering in beveiligde hardware en faciliteiten.

Het PKI operatieteam van QuoVadis heeft vele jaren ervaring in PKI diensten, zowel in het bedienen van de QuoVadis Trust/Link CA als op maat gemaakte infrastructuur voor klanten. Naast hun ervaring met verscheidene PKI platformen en technologieën zijn zij goed bedreven in gerelateerde processen, praktijken en normen.

QuoVadis biedt de volledige dienst van het documenteren van de ondertekeningsceremonie en het beveiligd afleveren van de root, evenals voortdurend onderhoud en opslag. QuoVadis Professionele Diensten kan ook ondersteunen bij het creëren van belangrijk beleid zoals het Certification Practice Statement alsmede bij de technische implementatie van de PKI van de klant.

Root keys van klanten worden opgeslagen in gedeelde of specifieke Hardware Security Modules (HSM) die voldoen aan de eisen van de relevante nationale of industriële normen en CA-handelingen worden uitgevoerd in de SecureCentre hosting faciliteit van QuoVadis.

Door gebruikmaking van de bewezen expertise van QuoVadis op PKI-gebied verkrijgen klanten van onze Root Hosting diensten een snellere implementatie evenals een groter vertrouwen onder de diverse gebruikersgemeenschappen die kunnen vertrouwen op hun klantenroot.

Kenmerken en Voordelen

  • Vertrouwde derde partij voor root-handelingen voorziet in een groter vertrouwen aan de gebruikersbasis.
  • PKI deskundigen om uw belangrijke root sleutels te creëren, opslaan en onderhouden.
  • Beveiligde rootopslag binnen de daarvoor gebouwde CA faciliteiten.
  • Geteste processen voor het opstellen inclusief de ondertekeningsceremonie en root levering.
  • Ervaring met HSM verkopers.
  • Mogelijkheden tot professionele diensten en controlesteun.
  • Additionele Root Signing diensten kunnen het vertrouwen van uw eigen root uitbreiden.