DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

BYOD Extender voor Mobile Device Management (MDM) oplossingen

QuoVadis BYOD Extender biedt een eenvoudige oplossing aan Mobile Device Management ( MDM ) applicaties om de kracht van QuoVadis Trust / Link Enterprise Managed PKI te benutten .

Met de groei van BYOD willen organisaties hun controle houden over mobiele apparaten met behulp van MDM oplossingen en om policies centraal te beheren en tevens digitale certificaten uit te reiken aan smartphones en andere persoonlijke apparaten die verbinding maken met online platformen.

BYOD Extender sluit naadloos aan op MDM oplossingen van de organisatie om certificaten uit te reiken vanuit de door QuoVadis beheerde PKI.

 

Digitaal certificaat certificaatlevering via SCEP

Veel organisaties geven de voorkeur aan een beheerde PKI om de kosten, complexiteit en risico's van het handhaven van hun eigen interne Certificate Authority ( CA ) te voorkomen. Het gebruik van QuoVadis vertrouwde root certificaten vermindert implementatieproblemen over het spectrum van mobiele apparaten .

Het sterk geautomatiseerde proces is eenvoudig voor de eindgebruiker, beperkt handmatige invoer en gevraagde ondersteuning. Eenvoudig op te zetten en de BYOD Extender maakt gebruik van veilige communicatie tussen de MDM -oplossing en de beheerde PKI via Trust/Link Enterprise https en digitaal ondertekende verzoeken.

BYOD Extender maakt gebruik van tevoren gedefinieerde templates voor de organisatie, waardoor certificaat verzoeken recht toe recht aan worden toegestaan en het risico van incomplete certificaatuitgifte wordt beperkt.

Kenmerken en voordelen

  • Biedt MDM oplossingen de mogelijkheid te integreren met de QuoVadis beheerde PKI voor de levering van digitale certificaten . 
  • "Certificates as a Service" met behulp van de Trust/Link Enterprise-systeem zorgt voor betrouwbare kosten en minder complexiteit in vergelijking met interne CA .
  • Snelle installatie en ingebruikname met de BYOD Extender software en veilige communicatie tussen de MDM -oplossing en QuoVadis .
  • Maakt gebruik van de industriestandaard SCEP (Simple Certificate Enrollment Protocol) .
  • Pre-erkende certificaat sjablonen van QuoVadis dwingen controles op inhoud van het certificaat af.
  • Het gebruik van QuoVadis certificaten, breed vertrouwd op mobiele apparaten, vermindert implementatieproblemen.
  • Volledige rapportage over certificaat productie via Trust / Link dashboard .
  • Bewezen oplossing van een ervaren en erkende digitale certificaten leverancier.