DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Trust/Link Enterprise Web Service (TLEWS)

QuoVadis Trust/Link Enterprise biedt een op SOAP gebaseerde web service die het mogelijk maakt de door de klant gebruikte applicaties op te laten optreden als een ‘front end’. Middels deze web service kunnen certificaataanvragen op een beveiligdee wijze worden doorgestuurd naar de Trust/Link managed PKI voor goedkeuring en verwerking.

De QuoVadis TLEWS web service biedt een eenvoudige en efficiënte methode om digitale certificaten te beheren die worden uitgegeven in de context van andere software of semi-geautomatiseerde systemen.

De Trust/Link Enterprise Web Service (TLEWS) verwerkt verzoeken die op de juiste wijze zijn gestructureerd (conform de gedefinieerde API structuur) vanaf elke compliant zijnde web service cliënt (bijv. .NET or Java).

Geautoriseerde cliënten dienen een digitaal certificaat van QuoVadis te gebruiken om het verzoek naar de web service te ondertekenen (https).

TLEWS kan gebruikt worden voor het aanvragen van alle typen SSL en eindgebruiker certificaten welke worden uitgegeven door QuoVadis, alsmede om verbinding te krijgen tot onze standaard managed PKI en/of eigen custom issuing CA’s. Ondersteunende verzoeken omvatten: 

  • het aanvragen van certificaten 
  • de controle op de certificaatstatus 
  • het ophalen van certificaten 
  • het vernieuwen van certificaten 
  • het intrekken van certificaten

Trust/Link Enterprise biedt een verscheidenheid aan workflows voor het goedkeuren van verzoeken via de TLEWS web service, die u in staat stelt het certificaat lifecycle magement process te personaliseren, zodat deze aansluit bij de behoeften van uw onderneming.