WISeKey QuoVadis

Management

Het QuoVadis management team heeft aanzienlijke ervaring op het gebied van grote PKI projecten, het beheer van informatiebeveiliging en implementaties hieromtrent.

Lex Samuel

Managing Director Netherlands

Lex Samuel is Algemeen Direkteur en werkt in de IT services industrie in zowel binnen- als buitenland sinds 1982. Hij is de grondlegger van QuoVadis Trustlink b.v. en is verantwoordelijk voor alle activiteiten van QuoVadis in de Benelux en Nordic landen.

Patrick Beckman Lapré

Director Sales & Marketing

Patrick Beckman Lapré is Director Sales & Marketing en is sinds 1989 werkzaam in verschillende functies op ICT-gebied, zowel aan de klant- als leverancierszijde. Hij fungeert veelal als "spil" tussen de verschillende betrokken partijen. Hij beschikt over een brede kennis waardoor hij in staat is om op zowel procesmatig als technisch vlak een brug te slaan tussen de directie, ICT management en de operationele werkvloer.

Paul Mosch

Director of Finance & Administration

Paul Mosch heeft ruime ervaring als Director F&A bij verschillende Internationale ondernemingen en beheerst meerdere financieel management vaardigheden van strategische planning tot en met bedrijfswaarderingen.

Barry Kilborn

Chief Risk & Compliance Officer

Barry Kilborn overziet de QuoVadis Policy Management Authority en Compliance vanuit internationale PKI legislation and leading practices. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring binnen IT risk en assurance en heeft gediend als Senior Manager bij Ernst & Young. Hij is een gekwalificeerd Charter Accountant, alsmede Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC), Certified Information Privacy Professional (CIPP) and Certificate in Cloud Security Knowledge (CCSK).