DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis verbetert Trust/Link Enterprise Managed PKI
4 jul 2011

QuoVadis heeft vandaag een nieuwe generatie Trust/Link Enterprise managed PKI vrijgegeven, die de kenmerken biedt van een aangepaste PKI in een cloud service die op snelle wijze kan worden aangepast en ingezet.

Roman Brunner, CEO van QuoVadis, geeft aan: “Veel organisaties willen hun online beveiliging verbeteren door het gebruik van digitale certificaten, maar zitten niet te wachten op de vertraging, de kosten of de afleiding die het runnen van een eigen Certificate Authority met zich meebrengt. Door het gebruik van Trust/Link kunnen IT managers profiteren van de wereldklasse PKI van QuoVadis , terwijl zij zich kunnen blijven richten op de kern van hun bedrijfsapplicaties.”

Met zijn beveiligde cloud-georiënteerde infrastructuur, kan Trust/Link zich eenvoudig schalen om te voorzien in verschillende klantbehoeften betreffende digitale certificaten die worden vertrouwd door de grote browsers, operating systems en mobiele apparaten.

  • SSL efficiëntie en betrouwbare kosten - Trust/Link is een eenvoudige oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar het vervullen van al hun SSL certificaatbehoeften vanuit een portal, om kostenbesparende en efficiëntie- redenen.
  • Vereenvoudigde digitale certificaat Rollouts – Tegelijkertijd is Trust/Link bedreven in het managen van digitale certificaten voor eindgebruikers voor wat betreft toegangscontrole, beveiligde e-mail, encryptie of digitale handtekeningen. Trust/Link staat aangepast beleid toe en biedt een verscheidenheid aan workflows, om bij de bedrijfsprocessen van de klant aan te kunnen sluiten, alsmede ondersteuning voor tokens/smartcards.
  • Enterprise controle en delegatie – Door het gebruik van Trust/Link kan een organisatie centrale controle behouden en is tegelijkertijd snel in staat subaccounts voor verscheidene business units of projecten aan te maken, ieder toegekend aan verschillende certificaattypen, gedelegeerde granulaire administratie en aangepaste aanvraag- en goedkeuringsprocessen.

Trust/Link maakt gebruik van pregevalideerde templates van de meest gebruikte domeinnamen en organisatorische details om automatische verwerking door klanten mogelijk te maken. Het Trust/Link systeem voorziet tevens in gedetailleerde rapportage- en audithulpmiddelen om de controle van de klant op de PKI te verbeteren.

Dhr. Brunner vervolgt, “momenteel in zijn vierde generatie van ontwikkeling, heeft Trust/Link zich goed bewezen in een reeks van scenario’s; van standaard SSL management tot corporatieve extranet rollouts tot massale vervulling van nationale e-ID-programmas. Gebaseerd op de ervaring van QuoVadis hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid om Trust/Link’s intuïtieve gebruikersinterfaces verder te verfijnen, zodat de klant zijn ondersteuningstaken kan reduceren. We hebben ook de configuratie- en workflowmogelijkheden, toegankelijk voor onze klanten, uitgebreid. We zijn ervan overtuigd dat Trust/Link Enterprise de meest flexibele managed PKI-service is die er verkrijgbaar is.”

Over QuoVadis

QuoVadis, opgericht in 1999, is een vooraanstaande wereldwijde certificatieautoriteit. De digitale certificaten en time-stamps van QuoVadis worden gebruikt om gebruikers en apparaten te identificeren, om middels het gebruik van encryptie privacy te waarborgen en data-integriteit te beschermen en om rechtsgeldige elektronische handtekeningen te creëren. QuoVadis is een van de eerdere leden van het CA/Browser Forum en diens certificaten worden standaard vertrouwd door alle grote browsers en operating systems, evenals Adobe Acrobat.

QuoVadis is al meer dan zes jaar in het bezit van de WebTrust seal en is een gekwalificeerde certificatiedienstverlener in Zwitserland, Nederland en Bermuda. QuoVadis is tevens een geautoriseerde provider voor SuisseID, de EU Grid academic computing network, de Nederlandse PKI Overheid en e-herkenningsprogramma’s, en HM Revenue & Customs Secure Electronic Transactions (SET). Voor meer informatie over Trust/Link of voor het aanvragen van een demonstratie, bezoek http://www.quovadisglobal.nl/Toepassingen/ManagedPKI/TrustlinkRA.aspx