DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Nieuws en gebeurtenissen

QuoVadis als spreker op de Internationale eID Conferentie
1 okt 2013

QuoVadis CEO Roman Brunner treedt op als spreker bij de vijfde, jaarlijkse Nationale eID & ePaspoort Conferentie welke gehouden zal worden in Berlijn op 28 – 29 oktober 2013.

Het forum op gebied van elektronische identiteit zal bestaan uit meer dan 40 sprekers en 300 experts van zowel de publieke- als overheidssectoren. Hoofdonderwerpen welke door het forum aangesneden zullen worden zijn o.a. eID interoperabiliteit over meerdere landen en regio’s, grensoverschrijdende beveiliging, commerciële digitale certificaten vs nationale eIDs, eIdentity cloud diensten.

De heer Brunner vertegenwoordigt QuoVadis in een panel discussie inzake Europese Interoperabiliteit eID.

QuoVadis is de enige CA die in de markt opereert als Gekwalificeerde Certificatie Dienstverlener (CSP) in meerdere jurisdicties inclusief Zwitserland, Nederland (EU) en Bermuda. QuoVadis is actief in nationale eID programma’s inclusief SuisseID in Zwitserland alsmede PKIoverheid en eID/eHerkenning in Nederland en levert digitale handtekening software en diensten voor Gekwalificeerde Handtekeningen binnen gereguleerde activiteiten inclusief e-facturatie en e-archivering.