DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Wijdverspreide Acceptatie

The QuoVadis certificaten zijn automatisch vertrouwd in de meeste browsers en andere software.

Extended Validation SSL Certificates

EV SSL Certificaten zijn bedoeld voor gebruik in het opzetten van beveiligde datacommunicatie via TLS/SSL protocollen. Het hoofddoel van een EV SSL Certificaat is om:

Hoge mate van zekerheid te verstrekken dat de website of het apparaat worden gecontroleerd door een specifieke wettelijke entiteit geïdentificeerd in het Certificaat door middel van naam, adres van de werkplaats, Jurisdictie van Rechtspersoonlijkheid en registratienummer; en

Het uitwisselen van sleutels vergemakkelijken om gecodeerde communicatie mogelijk te maken.

EV SSL helpt de legitimiteit vast te stellen van een bedrijf dat claimt een website aan te sturen door diens wettelijke en fysieke bestaan, de identiteit en autoriteit van het personeel dat betrokken is bij de aanschaf van het Certificaat, en diens controle over de webdomeinen die in het Certificaat zijn opgenomen, te bevestigen.

EV SSL wordt uitgegeven in overeenstemming met de “Richtlijnen voor de uitgave en management van Extended Validation Certificaten”(EV richtlijnen) gepubliceerd door het CA/Browser Forum.

De EV Richtlijnen zijn bedoeld om verbeterde verzekering betreffende de identiteit van de aanvrager te verstrekken door het afdwingen van uniforme en gedetailleerde validatieprocedures binnen alle wereldwijde EV-uitgevende CA’s . QuoVadis is lid van het CA/Browser Forum en wordt jaarlijks geaudit voor het naleven van de EV-richtlijnen.

EV Certificaten hebben de veiligheidsindicatoren in de meeste geavanceerde browsers verbeterd (zoals de groene balk in Internet Explorer.)

EV SSL example

Naast het vervullen van individuele verzoeken voorziet QuoVadis in Trust/Link SSL voor organisaties die vooraf domeinen voor het automatisch inschrijven door hun Abonnees wensen goed te keuren.

Leg het CSR voor aan QuoVadis