DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Infine Software

Procedure aanvraag- en uitleverproces PKIoverheid Services Server certificaten

  1. Klik hier voor het online aanvragen van uw PKIoverheid Services Server certificaat. 
  2. Na ontvangst van uw aanvraag volgt er een controle bij QuoVadis van de aanvraag. 
  3. De aanvrager ontvangt een uitnodiging voor het inplannen van een afspraak voor het uitvoeren van een face-to-face audit (persoonsidentificatie) met alle betrokken personen op uw locatie. 
  4. De face-to-face audit met alle betrokken personen wordt uitgevoerd en benodigde formulieren worden getekend. Betrokken personen hebben hierbij hun originele geldige identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) nodig.
  5. QuoVadis zal, na een volgende interne controle, de instelling registreren, samen met de domeinna(a)m(en) en de certificaatbeheerders van de betreffende instelling. Het vastleggen gebeurt binnen het certificaat managementplatform (Trust/Link) van QuoVadis.
  6. De certificaatbeheerder van de instelling wordt vanuit Trust/Link uitgenodigd om de uitgifte van het certificaat in gang te zetten. 
  7. QuoVadis controleert de digitale aanvraag in Trust/Link aan de hand van de getekende aanvraagformulieren en nodigt de certificaatbeheerder uit om het certificaat te downloaden. 
  8. De certificaatbeheerder van de instelling download het certificaat op het system waar het certificaat gebruikt gaat worden.