DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 23 landen. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

Klik hier voor de procedurebeschrijving voor het aanvragen van het PKIoverheid certificaat ten behoeve van de communicatie met Digipoort (SBR/XBRL rapportages)

Aanvragen en uitleveren van de PKIoverheid certificaten geschiedt conform de gestelde eisen van PKIoverheid. Voor ondersteuning bij de aanvraag, uitlevering en installatie van de certificaten kunnen de Twinfield klanten contact opnemen met de supportdesk van QuoVadis op +31 (0)30 2324320.

Klik hier voor het on-line invullen en aan QuoVadis te mailen van de aanvraag.