DigiCert QuoVadis

Contact Us

For more information, please contact us at:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Visma Software

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in Nederland. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat de Visma Software portfolio ook Mamut One, Visma Severa, Visma.net en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.

Gebruikt u de software van Visma Software voor het doen van meldingen aan het UWV, dan heeft u daarvoor een PKIoverheid Services Server certificaat nodig. Klik hier voor de procedurebeschrijving van het aanvragen van dit type PKIoverheid certificaat, ten behoeve de communicatie met Digipoort, het elektronische postkantoor van de overheid.

Aanvragen en uitleveren van PKIoverheid certificaten geschiedt conform de door de Nederlandse overheid gestelde eisen. Voor ondersteuning bij de aanvraag, uitlevering en installatie van de certificaten kunnen de Visma Software klanten contact opnemen met de supportdesk van QuoVadis op +31 (0)30 232 43 20.

Klik hier voor het on-line aanvragen van een PKIoverheid Services Server certificaat.