DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Raadpleging van Certificaten

Zoek naar Digitale Certificaten uitgegeven aan personen.

Wijdverspreide Acceptatie

The QuoVadis certificaten zijn automatisch vertrouwd in de meeste browsers en andere software.

Geavanceerde Certificaten

Als geaccrediteerde Certificatiedienstverlener biedt QuoVadis een verscheidenheid aan Certificaatbeleid geschikt voor verschillende doeleinden. Certificaatbeleid kan zowel variëren in de identificatie- en authenticatievereisten als in het gebruik van secure signature creation device (SSCD).

Geavanceerde Certificaten bieden betrouwbaar onderzoek naar de identiteit van de Abonnee en kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan applicaties, waaronder digitale handtekeningen, encryptie en authenticatie.

Zij mogen worden uitgegeven door QuoVadis of haar geautoriseerde RA-medewerkers op basis van fysieke identiteitsverificatie of genotariseerde documenten. Zij kunnen ook worden uitgegeven door speciaal aangewezen bedrijfs RA’s aan hun medewerkers en relaties door middel van gebruik van het Trust/Link systeem.

Geavanceerde Certificaten kunnen worden uitgegeven op SSCD of in soft format. Geavanceerde elektronische handtekeningen zijn geldig als bewijs en hebben wettelijk effect, welke per geval moet worden bepaald.

Geavanceerde Certificaten mogen alleen worden uitgegeven aan natuurlijke personen, in hun persoonlijke hoedanigheid als bedrijfsmatige/organisatorische vertegenwoordiger (als deze organisatie, relatie en autoriteit ook zijn geverifieerd). Geavanceerde Certificaten mogen pseudoniemen gebruiken.