DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Raadpleging van Certificaten

Zoek naar Digitale Certificaten uitgegeven aan personen.

Gekwalificeerde Certificaten

Gekwalificeerde Certificaten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van ETSI TS 101.456 en ETSI EN 319 411-2. Zij mogen alleen worden uitgegeven door QuoVadis of haar geautoriseerde Registratie Autoriteiten (RA) voorafgegaan door een fysieke identiteitsverificatie van de gebruiker en foto-identificatie uitgegeven door de overheid.

Gekwalificeerde Certificaten moeten worden uitgegeven op een toegestane SSCD-drager zoals een PKI smartcard of USB Token. Gekwalificeerde Certificaten kunnen alleen gebruikt worden voor elektronische handtekeningen. Gekwalificeerde elektronische handtekeningen zijn geldig als bewijs en hebben direct wettelijke effect zoals handgeschreven handtekeningen.

Gekwalificeerde Certificaten mogen alleen worden uitgegeven aan natuurlijke personen, in hun persoonlijke hoedanigheid als bedrijfsmatige/organisatorische vertegenwoordiger (als deze organisatie, relatie en autoriteit ook zijn geverifieerd). Het gekwalificeerde Certificaat mag gebruik maken van een pseudoniem in plaats van de naam van de Certificaathouder.

Gekwalificeerde certificaten worden o.a. gevraagd, en soms vereist, voor het indienen van offertes bij Europese tenders. Klik hier voor meer informatie.