DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Personal Signing Service

Personal Signing Service is een beheerde dienst voor online transactie-websites, die gebruikers in de gelegenheid stelt om digitale handtekeningen te genereren die voldoen aan de wet- en regelgeving, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt en ongeacht het apparaat (iPad, mobiele telefoon etc.) waar gebruik van wordt gemaakt.

Zelfs grote organisaties met in-house applicatieontwikkeling zijn soms terughoudend om projecten betreffende digitale handtekeningen aan te pakken gezien de specifieke aard van de technologie en de processen. Personal Signing Service biedt een eenvoudig te implementeren “signing as a service” oplossing, die zowel interne als externe gebruikers in de gelegenheid stelt PDF documenten te tekenen vanaf enige web browser.

Een eenvoudige installatie van de Gateway/Repository module stelt u in staat om ondertekeningsactiviteiten te integreren in uw bestaande workflows met automatische voorzieningen voor geregistreerde gebruikers van uw applicatie. Personal Signing Service behoeft geen installatie voor smartcard drivers op de desktop.

Om de digitale handtekening te behouden kunnen uw administrators gebruikers managen (registreren/resetten/onbruikbaar maken), maar hebben zij geen controle over activatiecodes of de handtekening referenties. Gebruikers beschikken voor multifactor authenticatie om toegang te krijgen tot eigen handtekening referenties.

QuoVadis biedt Personal Signing Service als cloud-gebaseerde digitale ondertekeningsplatform aan waarbij de “roaming” ondertekeningsreferenties beveiligd zijn opgeslagen op Hardware Security Modules (HSM) bij QuoVadis welke alleen toegankelijk is voor geregistreerde gebruikers.

Wanneer uw webapplicatie een ondertekeningsactiviteit vereist, roept de Gateway/Repository module een “ondertekeningsvenster” aan op het ondertekeningsplatform, die gebruikers in staat stelt de PDF te ondertekenen, toegang te krijgen tot de eigen ondertekeningsreferentie en de digitale handtekening te plaatsen.

Om vertrouwelijkheid te garanderen zullen de originele documenten uw systeemomgeving niet verlaten. De Gateway/Repository communiceert, versleuteld (https), alleen de berekende hash met QuoVadis voor ondertekening.

Wanneer de digitale handtekening is voltooid wordt de ondertekende PDF en de gebruiker teruggeleid naar de originele workflow.

Kenmerken van Personal Signing Service

 • Beheerde "signing as a cloud service" voor rechtsgeldige handtekeningen. 
 • Eenvoudige implementatie om uw webapplicatie in staat te stellen vanaf enig apparaat digitale handtekeningen te roamen. 
 • Zero footprint zonder softwareinstallatie voor gebruikers. 
 •  Snel schaalbaar aan uw behoeften. 
 • Automatiseert beheer van referenties voor uw geregistreerde gebruikers. 
 • Mogelijkheden voor multifactor authenticatie om toegang te krijgen tot referenties. 
 • Platform-onafhankelijk, interoperabel. 
 • Voldoet aan wetgeving omtrent handtekeningen en technische standaarden. 
 • Opties om handtekeningformats voor PDF aan te passen. 
 • Meer-talige ondersteuning en customized interfaces die passen bij uw web applicatie. 
 • Veilig: QuoVadis ziet nimmer uw elektronische bestanden, slechts een versleutelde hash 
 • Granulaire administrator rollen. 
 • Volledige controleerbaarheid van authenticatie- en ondertekeningstransacties, aslmede sealsign systeemactiviteiten. 
 • Versleutelde data-opslag en back-ups.