DigiCert QuoVadis

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 30 2324320
info.nl@quovadisglobal.com

Secure eMail Gateway Extender

De QuoVadis Trust/Link Secure eMail Gateway Extender maakt het mogelijk dat beveilige e-mail gateway oplossingen digitale certificaten vanuit de QuoVadis Trust/Link managed PKI kunnen integreren.

Het gebruik van digitale certificaten biedt verbeterde beveiliging voor e-mail door middel van encryptie en digitale handtekeningen. Door het centraliseren van het beheer van digitale certificaten en het consequent toepassen van beveiligingsbeleid rondom e-mails verminderen beveiligde e-mail gateway-oplossingen de administratieve werklast van de invoering van op PKI gebaseerde beveiligde e-mail. Hierdoor stijgt de kans op het consequent gebruik van beveiligde e-mail.


Geautomatiseerde uitrol van digitale certificaten (auto enroll) gebruikmakend van Certificate Management Protocol (CMP) or Certificate Management over CMS (CMC)

De Trust/Link Secure eMail Gateway Extender stelt beveiligde e-mail gateway-oplossingen in staat om te integreren met de QuoVadis managed PKI met behulp van CMP (Certificate Management Protocol gebaseerd op IETF RFC 4210 voorheen RFC 2510 en RFC 4211) of CMC (Certificate management via CMS, IETF RFC 5272 voorheen RFC 2797).

Het sterk geautomatiseerde proces is nagenoeg onzichtbaar voor de eindgebruiker, waardoor de kosten van ondersteuning, welke doorgaans geassocieerd worden met de distributie van certificaten aan desktop gebruikers, worden geëlimineerd. Om veiligheidsredenen , wordt de communicatie tussen de componenten van de oplossing zowel geauthenticeerd als versleuteld met behulp van QuoVadis certificaten.

Kenmerken en voordelen

  • maakt het mogelijk beveiligde e-mail gateway-oplossingen te integreren met de QuoVadis managed PKI voor de uitgifte van digitale certificaten . 
  • "Certificates as a Service " met behulp van het Trust/Link Enterprise-systeem zorgt het voor meer kostenbeheersing en minder complexiteit in vergelijking met een interne CA. 
  • maakt gebruik van de industriestandaard CMP (Certificate Management Protocol) of
    CMC (Certificate management boven CMS). 
  • Vooraf gedefinieerde certificaat sjablonen van QuoVadis dragen bij aan de controles op de toegestane inhoud van een certificaat en maken een rechtstreeks uitleverproces (‘straight through’) mogelijk. 
  • Het gebruik van de zeer vertrouwde QuoVadis certificaten vermindert problemen bij de implementatie.
The following solutions have been tested for use with the QuoVadis Trust/Link Secure eMail Gateway Extender: